Mini poletje 

24.7.2016 Kakec

Današnja delavnica je super uspela. Bila je igriva, poučna in ustvarjalna. S seboj smo imeli še knjižice kako ravnati s kužkom in jih razdelili med otroke. Tako smo razgibali svoje telo in možgančke in kuža je spet lep in počesan.

17.7.2016 Žabja pojedina
Delavnica pred miniteatrom je bila zelo prijetna. V ustvarjanje so se vključili tudi starši in pomagali pri rezanju krakov najmlajši pa so se zabavali z igračkami in avtomobilčki.
18.8.2014 Skoči žaba!
Fotke iz zadnje, šeste delavnice na gradu. Tokrat je bilo vreme na naši strani in ker se bližamo koncu avgusta tudi obiskanost delavnice toliko večja. Mnogo staršev je bilo razočaranih, da je to zadnja delavnica na gradu. Mislim, da so bili vsi zadovoljni. Tokrat so žabe nastajale kot po tekočem traku. Nekateri otroci pa so tokrat prvič držali škarje v roke in so z njimi nadvse uživali, ko so rezali papir. Ob tem sem pomislila, da mogoče smo starši včasih preveč zaščitniški, ko se bojimo da se bo naš otrok ranil s škarjami. Za vse te otroke, ki so jih imeli prvič v rokah so uživali kot, da bi imeli nekaj dragocenega.
10.8.2014 Živali širokih ust
Za nami je predzadnja delavnica, kjer smo iz kljukic izdelovali različne živali. Vreme nam je bilo tokrat naklonjeno, le veter nam je ponagajal, tako da je občasno s sabo odnesel kakšno malo žival, nogice, glavo in podobno. Bili smo dovolj spretni, da smo ga ugnali in na koncu le izdelali različne živali, nekatere so tudi na slikah, ki sem jih priložila.
3.8.2014 Mehurčkasta kača
Zaradi nagajivega vremena sem se odločila, da iz mehurčkastih kač nastanejo nagajive kače in s tem pokažemo roge vremenu, ki nam vedno znova zagode. Že pred 18 uro nas je obiskala mala spretna ustvarjalka in z njo se je delavnica začela. Kmalu za njo so prišli še ostali otroci. Vsak od njih je naredil vsaj dve kači, ki sta se mu kasneje pridružili na poti domov. Imeli smo srečo z vremenom, kajti zdržalo je točno do konca delavnice. Imeli smo čas, da na hitro pospravimo in potem so se z neba vlile debele dežne kaplje.
27.7.2014 Razigrana hobotnica
Na Ljubljanskem gradu so se nam pridružile razigrane hobotničke in delale družbo Mateji Lukežič. Zagodlo se nam je vreme, zato smo preostanek časa vedrili v prostorih Mini teatra.
20.7.2014 Živalski karneval
Tokratna delavnica je uspela. Veter nam jo je naredil adrenalinsko, tako da smo se pri ustvarjanju tudi dobro razgibali. Ustvarjalo je 5 otrok, ki so izdelali kar nekaj simpatičnih lutk, ki so kasneje nastopile v doma izdelanem mini gledališču.
21.6.2014 Poskočne žabice
Takole burno se je začelo Mini poletje z Matejo Lukežic in poskočnimi žabicami...Tokrat pred Mini teatrom na Križevniški ulici, naslednjič pa že na ljubljanskem gradu.

Zadnjič posodobljeno (Ponedeljek, 08 Avgust 2016 11:02)

 

Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani. .

Strinjam se z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information