Prvič v kino!

Z letošnjim letom se Sezamov kotiček izvaja v kavarni Kinodvora ob programu Kinodvora Prvič v kino, ki ga lahko v Kinodvoru obiščete vsako soboto ob 10. uri v jesenskem in zimskem času, vse do zgodnje pomladi.

Program je namenjen najmlajšim in zanje tudi posebej prilagojen, tako da jim bo prvi obisk kina ostal v prav posebnem spominu in da se bodo vanj radi vračali. Za prijetno prvo doživetje kina pa bomo poskrbeli tudi mi, Sezamovci, ki bomo najmaljše in njihove straše po vsaki projekciji pričakali v kavarni Kinodvora s prav posebno, filmu prilagojeno tematsko delavnico- igralnico. Projekcije trajajo največ 45 minut, vsaki pa sledi delavnica v kavarni, ki traja približno do 12.00.

kinodvorkinodvor3kinodvor4kinodvor2

Program november 2017

Vsako soboto ob 10.00

Po projekciji kratkih animiranih filmov KOYAA in nagajivi predmeti in nagajivi predmeti, ki se prične ob 10.00 uri, se igramo v Kavarni:

Datum Igramo se
11.11.2017 DOMIŠLJIJSKE NALEPKE

Izdelovali bomo svoje domišljijske nalepke, po želji pa iz posameznih izdelali svoj jesenski kolaž.

18.11.2017

RAZIGRANE NOGAVICE

Odslužene nogavice bodo zasijale v popolnoma novi vlogi. Iskali bomo pare, krpali luknje in jih spremenili v ročne lutke.

25.11.2017

RED V PROMETU

Na preprogo bomo risali ceste, križišča in krožišča, ovinke, semaforje in znake, da bodo vozniki v prometu vozili varno in previdno.

2.12.2017

TOPLI, NAGAJIVI IN IGRIVI ŠALI

Preskakovali bomo prepletene šale, skakali z njimi kot s kolebnico, jih pobarvali ter zavili okrog oči in dlani.