Doula info točka v Sezamu, Novi trg 1, Ljubljana

Dogodki:

• 24.3. doula dežurstvo od 15h -17h za starše v pričakovanju otročka ali, ki to že so, z doulo, dipl. psih. Martino Štirn.

• 26. 3.  doula dežurstvo od 15h -17h za starše v pričakovanju otročka ali, ki to že so, z doulo,     dipl. psih. Martino Štirn.

• 26.3.  ob 17ih otroška predstava Rojstvo, kjer  na občutljiv,  otrokom primeren način soustvarimo porajanje dojenčka z lutkami, ki so oblikovane dovolj nazorno, da so primerne za otroke okoli 5, 6, 7 leta starosti. Tu je krajši video,  http://vimeo.com/32110965 , v njem mamica in ati, lahkotno in veselo doživljata porod njunega otročka. Predstava ima začetni plesno risarski del, da se z otroci spoznamo. Nadaljujemo z lutkovno uprizoritvijo. Sledi pogovor. Trajanje 40min. Avtorica, izvajalka: Martina Štirn.

• slavnostni zaključek WDW 28.3. ob 17ih plesna predstava Tanka nit Popka o spočetju, nosečnosti, rojstvu, popkovini. Trajanje 28 min. Avtorja, izvajalca: Martina, Ryuzo Fukuhara Štirn.

doula12a