Kdaj: 29. 06. 2012–16. 07. 2012

Združenje mladih, staršev in otrok – Sezam

 

 

v parku ljubljanske soseske Nove Poljane med 30. junijem in 15. julijem odvijal mednarodni prostovoljski tabor. Brezplačen za vse udeležence.

Tabor organizirata Združenje mladih, staršev in otrok - Sezam ter prostovoljska organizacija Zavod Voluntariat, preko katere v Slovenijo za obdobje dveh tednov prihaja tudi pet prostovoljcev iz tujine – letos gre za dekleta iz Finske, Češke in Hrvaške ter fanta iz Španije in ZDA. Vsi s seboj prinašajo pisano naročje izkušenj pri delu z otroki, predvsem pa ustvarjalnega duha in zvedavo veselje nad prihajajočimi dnevi. Nedvomno bo tabor z njimi še bolj pester in zabaven, že sama komunikacija med nami vsemi bo namreč potekala v živahni kombinaciji slovenščine, angleščine, maternih jezikov, pantomime, sporočanja preko risanja sličic in še česa!

 

Vsebine bodo udeležencem tabora brezplačno na voljo vsak delovni dan od 10h do 16h. V tem času se bo počelo najrazličnejše čarne reči – nadeli si bomo bele suknje in oblečeni v duhce pohajkovali po mestu, s kovanci si bomo 'okovali' čevlje, da bi naš korak zadonel v ritmu stepa, sešilo se bo lasten foto strip, z obilo domišljije poslikalo 'babičin' stol, pripravilo stojnico z brezplačno limonado za mimoidoče …

 

DOBIMO SE NA DVORIŠČIH SOSESKE NOVE POLJANE.

 

Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani. .

Strinjam se z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information