Društvo SEZAM je nevladna organizacija, ki se ukvarja z organiziranjem aktivnosti za otroke in starše. V umetniške in kulturne projekte je društvo Sezam vpeto že poldrugo desetletje in je v tem času pridobilo številna priznanja (MOLjubljana za prostočasne aktivnosti v Ljubljani in nagrado za najboljše projekte nevladnih organizacij Dobra družba v Sloveniji) kot tudi prepoznanje in zaupanje mnogih staršev in umetniških mrež ožje v Ljubljani in širše po Sloveniji.

V zadnjih nekaj letih društvo SEZAM deluje tudi v spletnem svetu in je vzpostavilo moderno in ažurirano spletno stran, kjer obiski iz meseca v mesec naraščajo. Vsak dan spletno stran obišče v povprečju nekaj več kot 100 uporabnikov. V bližnji prihodnosti bomo uvedli tudi mesečno okrožnico z najavo dogodkov, znotraj katere bo prav tako možno oglaševati.

Uporabniki Sezamove spletne strani so večinoma starši, umetniki, varuške, inštruktorji/ice ter otroci.

Na Sezamovi spletni strani lahko:
- napovedujete aktualni dogodek,
- oglašujete storitev, proizvod ali vašo blagovno znamko.

Najpreprostejša oblika oglaševanja je postavitev pasice (“bannerja”) na levi ali desni strani spletne strani oziroma po dogovoru s stranko. Klik na aktivno oglasno pasico uporabnika neposredno poveže s spletnimi stranmi oglaševalca.

Cena objave oglasne pasice:
GIF, ANIMIRANI GIF
20 EUR na teden ali 50 EUR na mesec
(DDV ni vključen)

FLASH ANIMACIJA
40 EUR na teden ali 100 EUR na mesec
(DDV ni vključen)

Za večmesečno pogodbeno oglaševanje nudimo posebne ugodnosti in popuste.
Pokličite na spodnjo številko oziroma nas kontaktirajte na spodnji email. Kontaktna oseba: Nada Kirn Špolar, GSM: 041 792 960
Telefon: 01 251 12 18