20. in 21.6.2015 1001 ideja. Moja soba
V soboto in nedeljo 20.6 in 21.62015 je pred Sezamom Noemi zgradila svoj čarobni otroški svet, v katerega je povabila množico otrok in njihovih staršev.
13.7.2014 1001 ideja. Vodni mehurji in moja soba
V nedeljo od 11.ure naprej sta Andreja Goetz in Primož Seliškar uganjala igrarije za otroke v Moji sobi in zabavala otroke z velikanskimi vodnimi mehurji.
20.6.2014 1001 ideja. Čudežno drevo
Takole je nastajalo Čudežno drevo pod vodstvom akademskega kiparja Primoža Seliškarjain ob pomoči učiteljic OŠ Božidarja Jakac Marjance in Diane. Zraven pa si oglejte še celoten proces ustvarjanja čudežnega drevesa z učenci v šoli.
15.6.2014 1001 ideja. Moja soba
Čarobna Moja soba mlade umetnice Noemi Levovnik Veberič se počasi polni...prihajajo otroci, mladi, starši. Tudi to pot smo zaustavili veliko pogledov...
14.6.2014 1001 ideja. Čarobni otroci, Full Bliss Living, Sezam
Otroci postopoma prevzemajo nabrežje....
7.6.2014 1001 ideja. 15 let Art marketa
Na 15.letnici Art marketa smo se zabavali na ustvarjalnih delavnicah za mlade z Nino Bric, se vozili z Zmajem - Rikšo z Andrejo Goetz. V Moji sobi, mali instalaciji doma umetnice Noemi Veberič Levovnik pa smo se umirili sredi mestnega vrveža. Pidružila se nam je tudi Martina Štirn Fukuhara, doula, nato pa še drugi mimoidoči.

Zadnjič posodobljeno (Petek, 07 Avgust 2015 10:12)